Buffer

Stichting Brainstorm Festival wil graag haar bestuur uitbreiden en hiervoor zoeken wij iemand die ons team kan versterken op vrijwillige basis. Hou jij van organiseren? Steek je de handen graag uit je mouwen? Heb je feeling met (hard)rock, hardcore en/of metal? Ben je op zoek naar een uitdagende vrijwilligersfunctie? Reageer nu!

Wat verwachten wij van jou:

  • De juiste motivatie en inzet; ervaring in het organiseren van evenementen is niet nodig;
  • Als bestuurslid pak je – in overleg – diverse taken op. Je gaat over jouw eigen agenda, mits je ervoor zorgt dat het werk op tijd is uitgevoerd. Dit geldt voor het hele jaar, waarbij er meer van je verwacht wordt in de weken voorafgaand aan de producties die de stichting uitvoert;
  • Jaarlijks organiseert de stichting het Brainstorm Festival, maar hiernaast zet de stichting ook losse evenementen op. Uiteraard ben je van begin tot eind beschikbaar voor het festival en eventueel voor de losse evenementen;
  • Je neemt deel aan de bestuursvergaderingen. Deze worden minimaal 4x per jaar gehouden in Waddinxveen;
  • Kennis van ontwikkelen en bijhouden van apps en/of kennis van nieuwe media is een pre;
  • Het gaat om een vrijwillige functie waarbij er geen sprake is van enige vergoeding. Ook zaken als reiskosten, telefoonkosten e.d. komen voor eigen rekening.

Geïnteresseerd? Motiveer waarom je bestuurslid wil worden in maximaal 200 woorden en stuur dit uiterlijk 24 april 2014 voorzien van je contact gegevens per e-mail naar brainstormfestival(a)gmail.com. Als onderdeel van de selectie kun je een uitnodiging voor een gesprek in Waddinxveen verwachten. Mocht jij de ideale kandidaat zijn, dan zetten we in op een proefjaar waarin jij en wij aan elkaar kunnen wennen. Hierna volgt een evaluatie en afhankelijk van de uitslag de mogelijkheid om vast bestuurslid van de Stichting Brainstorm Festival te worden.

Over de auteur

Admin

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.