Buffer

< !DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/REC-html40/loose.dtd">

We hebben er een hele tijd op moeten wachten, maar er is eindelijk weer eens iets nieuws verschenen uit het Tourniquet-kamp. Vandaag hebben ze de titeltrack van het binnenkort te verschijnen album uitgebracht.
osterreichapotheke24

En iedereen die denkt dat het wederom om een verkapt soloproject van Ted Kirkpatrick gaat kunnen we geruststellen. Dit wordt een ‘echt’ Tourniquet album, met een werkelijke bandbezetting en een nieuwe zanger. En het moet eerlijk gezegd worden, deze valt helemaal niet tegen. Hij deed me wat denken aan Gary Lenaire op Pathogenic Ocular Dissonance. En de cleane stukken gaan hem ook goed af. Tel daar het herkenbare geluid van Tourniquet uit de glorietijd bij op, en je kunt niet anders dan de indruk krijgen dat de band weer een de goede weg is ingeslagen en een top album zou kunnen gaan afleveren.

We wachten gespannen af…

Over de auteur

Gerelateerde berichten

één antwoord

  1. jurgenvaneik

    Even ter aanvulling op deze informatie: Tourniquet heeft helaas nog geen nieuwe zanger. Op dit nummer zingt: Deen Castronovo als gast-zanger de normale zang (de schreeuwstem is van Aaron Guerra, de gitarist) en op het bijna te verschijnen album wordt de rest ingezongen door ex-Judas Priest zanger Tim Owens. In november zal tijdens Brainstorm festival Les Carlsen (Bloodgood) de zang voor zijn rekening nemen.

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.