Buffer

We hebben er een hele tijd op moeten wachten, maar er is eindelijk weer eens iets nieuws verschenen uit het Tourniquet-kamp. Vandaag hebben ze de titeltrack van het binnenkort te verschijnen album uitgebracht.

En iedereen die denkt dat het wederom om een verkapt soloproject van Ted Kirkpatrick gaat kunnen we geruststellen. Dit wordt een ‘echt’ Tourniquet album, met een werkelijke bandbezetting en een nieuwe zanger. En het moet eerlijk gezegd worden, deze valt helemaal niet tegen. Hij deed me wat denken aan Gary Lenaire op Pathogenic Ocular Dissonance. En de cleane stukken gaan hem ook goed af. Tel daar het herkenbare geluid van Tourniquet uit de glorietijd bij op, en je kunt niet anders dan de indruk krijgen dat de band weer een de goede weg is ingeslagen en een top album zou kunnen gaan afleveren.

We wachten gespannen af…

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter