Buffer

< !DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/REC-html40/loose.dtd">

Er zijn ondertussen al weer verscheidene jaren voorbij gegaan sinds we nieuw materiaal van Slechtvalk konden beluisteren, maar nu is het eindelijk zo ver. En de grote vraag is natuurlijk hoe de band zich heeft ontwikkeld sinds ‘A Forlorn Throne’ uitkwam. Is het deze zes jaar lang wachten waard geweest?

1479727134796_slechtvalk_wanderingshadows_withtext_final_square

Het album opent met de single ‘We Are’, welke al eerder was vrijgegeven. En het moet eerlijk gezegd worden, het is een lekkere binnenkomer. Het gas gaat er direct op en dit resulteert in een fijne song die wordt gekenmerkt door het brute van de zang en de tekst enerzijds, en de melodie van de gitaarpartijen anderzijds. Het doet mij persoonlijk erg aan Amon Amarth denken, en dat mag zeker als een compliment worden opgevat. Een vergelijking die ik overigens een aantal keer maakte gedurende het beluisteren van de nummers. ‘Asternas’ is een wat meer gedragen nummer, zwaar en slepend. Verrassend vond ik de bridge halverwege het nummer, waar men terwijl het nummer even rustiger wordt de spanning heel goed weet vast te houden en deze voelbaar blijft.

Het nummer ‘Wandering Shadows’ duurt maar liefst bijna 9 minuten. En gedurende deze tijd komt werkelijk Slechtvalk op z’n aller-breedst aan bod. Er zijn uitstapjes naar verscheidene stijlen, en men waagt zich zelfs aan een stukje clean vocals. En in het nummer ‘Homebound’ is een waardige afsluiter van het album gevonden. Al met al is het totaal een gevarieerd en boeiend album geworden. Vooral wanneer men zich realiseert dat dit album is uitgebracht in eigen beheer. De mannen van Slechtvalk hebben ondanks het gemis van een label de kwaliteit hoog weten te houden, wat zeker een compliment waard is.

El cuerpo de Samantha está cubierto de sensores, y se dividen en “familia” y “sexy”. Por lo tanto, Samantha reaccionará de manera diferente cuando solo lo traiga por el hombro y cuándo, por ejemplo, Farmacia UCM su pecho. Sobre la estimulación “sexy” de Samantha se reúne con frases como “Sigue, lindo!”,” Eres tan amable!”Y” Vamos a intentarlo de manera diferente!”, Así que no tengo que relajarme. VERDADERO, mientras que Samantha solo puede hablar inglés, por lo que si tiene problemas con esto, tendrá que contratar a un tutor al mismo tiempo.

Dus wanneer je me vraagt of het ’t wachten waard is geweest, en of dit album een waardige opvolger is geworden van zijn voorganger dan is mijn bescheiden mening: Ja, het voldoet aan de verwachtingen. Of om met de tekst van het nummer ‘Homebound’ te spreken: The glorious falcon (still) flies.

Slechtvalk - Where Wandering Shadows and Mists Collide
Waardering Reviewer:9
9Totale score

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.