Buffer

De Friese gothic-metalband Veritas Infinita komt met veel goed nieuws! De band heeft een geheel vernieuwde website (www.veritas-infinita.nl), waarop je o.a. kunt lezen over hun nieuwe album. Er zijn momenteel al 7 nummers opgenomen en ze zijn nog nieuwe nummers aan het schrijven. De bedoeling was dat het album in juni zou worden uitgebracht, maar omdat het toch wat meer tijd kost om de sound en de sfeer van het album goed te krijgen, wordt het waarschijnlijk september.

Veritas Infinita EOOok heeft de band een bezoekje gehad van een cameraploeg en presentator van de EO voor het programma Geloven op 2. Er zijn opnames gemaakt in de oefenruimte en ook is er een interview gehouden met drummer Siebolt v.d. Brug. Het programma wordt uitgezonden op 6 mei om 17.05 uur op Nederland 2.

Klik hier om naar de website te gaan

 

Over de auteur

Al sinds mijn veertiende luister ik graag naar christelijke metal. Dat begon met Stryper en daarna ben ik heel actief op zoek gegaan naar meer white metalbands. Ik vind het heerlijk om contact met ze te hebben en nieuws over deze bands te verzamelen. En daarmee help ik ook om het goede nieuws over Jezus te verspreiden!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.