Buffer

472875_127115467484695_1440932398_oIn de aankomende twee jaren wil Bible for the Nations 200.000 Metalbijbels verspreiden in Europa. De afgelopen jaren hebben zij al bijna 100.000 Metalbijbels verspreid op festivals. Stichting Reck is de coordinator van de verspreiding van Metalbijbels in Nederland.

Bouwen aan een netwerk van mensen die in Europa evangeliseren op festivals. Dat is wat de initiatiefnemers van de Zweeds/Duitse organisatie Bible for the Nations, Roul Åkesson en Jaïr Sagström van Stichting Reck graag willen. Door de Metalbijbel die in verschillende talen is uitgebracht hebben zij veel contact gekregen met mensen in Europa.

We zijn bezig een netwerk op te zetten van mensen in Europa die op festivals evangeliseren en daar bijbels uitdelen (Jair Sagström)

Uit eigen ervaring hebben ze gezien dat het verspreiden van doelgroepbijbels op festivals en evenementen een goede manier is om als christen aanwezig te zijn op een festival. De Metalbijbel ziet er niet uit als een traditionele b ijbel, maar sluit aan bij de belevingswereld van de festivalgangers. Mensen vinden het leuk om zo’n cadeau te ontvangen. Daarnaast  zijn mensen op evenementen veel toegankelijker, omdat ze dan tijd hebben en vinden het interessant om met andere mensen in contact te komen.

Roul Åkesson: “Een man kwam bij het festival Wacken Open Air naar ons toe en vroeg om twee Metalbijbels. Hij had vorig jaar er ook een gekregen, maar zijn stiefdochter had de Bijbel van hem afgepakt en was erin gaan lezen en wilden ‘m niet teruggeven. Hij zei: “Zij is tot geloof gekomen en is helemaal veranderd. Nu wil ik een Metalbijbel voor mijzelf en voor mijn vrouw.””

De afgelopen jaren is de Metalbijbel uitgedeeld op festivals in Scandinavië (Sweden Rock, Roskilde), Polen (Woodstock), Duitsland (Wacken Open Air, Rock Am Ring), Nederland (Lowlands, Into the Grave) en Spanje.

De Metalbijbel bestaat uit het Nieuwe Testament (Het Boek vertaling), gebeden en getuigenissen van hardrock en metalartiesten die over hun geloof in de Heer Jezus Christus vertellen.

Voor meer informatie omtrent de Metalbijbel ga naar: Info

Over de auteur

Admin

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.