Buffer

De kogel is door de kerk! Er komt een reünie van DC Talk. Frontman van Newsboys Michael Tait liet eerder deze maand weten dat een reünie van DC Talk aanstaande is.

Hoe en wanneer is nog niet helemaal bekend omdat de heren van DC Talk het allemaal erg druk hebben. Zo is Kevin Max al enige tijde de frontman van Audio Adrenaline en is TobyMac als solo artiest flink aan de weg aan het timmeren.

Toch ligt er bij alle drie de heren een intens verlangen om weer samen te gaan werken. In eer recent interview laat Michael Tait zich openlijk uit over een reünie.

“Dat het gaat gebeuren staat vast. Het zal wat tijd en inspanning kosten, maar we werken er wel aan. Er is een speciale chemie tussen Toby, Kevin en mij. Ik praat met Toby wel regelmatig over een reünie en hoe het dan vorm zou moeten krijgen. We zijn ooit samen DC Talk begonnen nog voordat Kevin erbij kwam. Het blijft voor ons allemaal erg speciaal om samen weer op het podium te staan”.

Toby en ik praten regelmatig over een reünie. Wij zijn er echt inhoudelijk mee bezig. Wij zijn ooit samen ook DC Talk begonnen, we kenden Kevin toen nog niet. Natuurlijk is het ook Kevin’s baby, maar voor Toby en mij is het extra speciaal.”

Wanneer het allemaal vorm moet krijgen blijf onduidelijk al liet Tait zelf weten dat het een goed idee zou zijn om een tour te doen tijdens het 20 jarig jubileum. Dus dat zou kunnen beteken dat ze in 2015 weer bij elkaar komen.

Over de auteur

Admin

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.