Buffer

Het is nu officieel: het christelijke rockfestival Rock Alive gaat verhuizen en zal de komende editie gehouden worden in Poppodium Hedon in Zwolle. Binnenkort kun je tickets kopen voor dit unieke rockfestival, dat zich onderscheidt door de eigen identiteit en christelijke artiesten.

Op 23 september 2017 zullen rockliefhebbers zich verzamelen in poppodium Hedon in Zwolle voor de derde editie van hét christelijk rockfestival, Rock Alive. Er kan dan niet alleen genoten worden van christelijke rock- en metalartiesten, maar het publiek kan ook rekenen op een goedgevulde ‘muziek markt’, aldus de organisatie op Facebook.

Eén van de organisatoren heeft laat weten dolblij te zijn met de nieuwe locatie. Er zullen tijdens het festival meer dan 10 bands uit binnen- en buitenland optreden. Eén van de headliners tijdens deze editie is ondertussen al bekend gemaakt: de Amerikaanse thrashmetal formatie Deliverance zal het festival gaan afsluiten, wat voor vele christelijke metalliefhebbers een absoluut feest van herkenning zal gaan worden. Verder zal de Pools/Nederlandse rockband Frühstück voor de tweede keer aantreden op het festival en heeft de organisatie een drietal Italiaanse bands weten te boeken om Nederland te komen veroveren, te weten Inside Mankind, S91 en Boarders.

Over de auteur

Admin

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.