Buffer

Brazilië heeft de laatste tijd harde klappen op financieel gebied gekregen, maar muzikaal is er alle reden de vlag uit te steken.

De Braziliaanse Symfonische metal band 7th Symphony, is sinds 2010 bekend onder de Braziliaanse metal fans. De band werkt aan een nieuw album en tot die tijd gaan ze op Europese tour. Als onderdeel van hun Europese tour, zal de Braziliaanse symfonische metal band 7th Symphony hun eerste optreden ooit in Nederland spelen. Tijdens de eerste editie van hét nieuwe metalfestival Metalyard op zaterdag 26 maart 2016 in Atak te Enschede.

De band zal tijdens Metalyard het podium delen met o.a. het Ierse death/ black metal band ForChristSake (in september kunnen bewonderen tijdens Rock Alive) en de legendarische black metal band Sear Bliss afkomstig uit Hongarije.

Voor de pure symfonische metal moet je bij 7th Symphony zijn, de band ligt natuurlijk in de lijn van Nightwish en After Forever, maar heeft ook enigszins raakvlakken met Dream Theater, Saviour Machine en Symphony X.

Over de auteur

Admin

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.