Buffer

Ulf Christiansson, zanger en gitarist, is één van de grondleggers van de christelijke rockmuziek in Europa en komt naar Nederland. Hij zal het nieuwe rockfestival Rock Alive gaan headlinen samen met zijn band Jerusalem op 26 september in de Basiliek te Veenendaal.

Ulf Christiansson is de opgerichter van de christelijke rockband Jerusalem, welke in 1975 het levenslicht zag. Het was één van de eerste bands die christelijke teksten wist te combineren met hardrock muziek.

 

Seminar

Naast het concert van de Zweedse rocker staat er ook een seminar voor de fans en belangstellenden op het programma.

Het seminar, dat op zaterdagmiddag 26 september wordt gehouden in de Basiliek, is bedoeld om bezoekers een kijkje in de keuken te geven van één van de grondleggers van de hedendaagse christelijk rockmuziek. Christiansson zal het hebben over zijn ups en downs en de passie die hij door al die jaren nog steeds heeft met God.

Natuurlijk is er na afloop tijd om vragen te stellen.

Over de auteur

Admin

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.