Buffer

Empire 21 van meestergitarist CJ Grimmark (Narnia, Jerusalem) is vastgelegd als headliner voor de tweede editie van Rock for Eternity. De Zweedse band, met in de gelederen ook leden van Darkwater en Harmony, speelt melodieuze hardrock. Afgelopen jaar verscheen het debuut-album van Empire 21 en de Zweedse is enthousiast onthaald door de internationale pers. Tijdens Rock for Eternity in Amersfoort debuteert de band op Nederlandse bodem.

Als co-headliner is de Duitse electro-rock-core band Sacrety geboekt. In eigen land is de band inmiddels tot grote hoogte gestegen, maar ook in Nederland timmert Sacrety aan de weg. De band zal later dit jaar in het voor programma staan van Jerusalem en HB, tijdens de eerste editie van het indoor rockfestival Rock Valley in Veenendaal. De rockband is erin geslaagd elementen van elektronische muziek te vermengen met hardcore, dat met perfectie wordt uitgevoerd.

Aliens Ate My Setlist uit Duitsland brengt post-hardcore. De band is inmiddels geen onbekende meer op de Nederlandse podia, maar presenteert in Amersfoort een nieuwe line-up. Als Nederlandse support-acts zijn de toegankelijke thrashcore band Spyker en de pop-punk formatie Alive Again vastgelegd.

Het festival vindt plaats in ‘De Kelder‘ in Amersfoort.

Kaarten via Podium de Kelder

Over de auteur

Admin

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.