Buffer

Na een succesvolle eerste editie organiseert BEAM dit jaar opnieuw het BEAM Festival. Op zaterdag 7 november 2015 kun je in De Melkweg in Amsterdam opnieuw een dag lang genieten van muziek, sprekers, films, workshops en nog veel meer.

En we mogen vandaag de eerste bands bekendmaken voor het BEAM Festival 2015. Op 7 november kun je in ieder geval genieten van optredens van LZ7, Trinity, Transform DJs, Damascus en de BEAM Worshipband. In de komende tijd gaan we nog veel meer bands en sprekers bekendmaken, dus houd onze site in de gaten.

Kaartverkoop
We starten de verkoop van tickets op maandag 8 juni om 15.00 uur. Tot en met zondag 14 juni koop je je kaartje voor maar 17,50 Euro (inclusief reserveringskosten en contributie Melkweg). Vanaf maandag 15 juni betaal je de normale prijs van 22,50 Euro. Je moet BEAM-lid zijn om een kaartje te kunnen bestellen. Wel kun je als BEAM-lid een kaartje bestellen voor iemand die geen lid is.

Tijden
Het BEAM Festival duurt van 15:00 tot 23:00. De hoofdartiesten spelen tot 22.00 uur. Van 22.00 tot 23.00 uur kun je in de vier zalen nog terecht om in ieder geval de dag dansend af te sluiten.

Meer info vind je op de BEAM Festival-site

Over de auteur

Admin

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.