Dariusz „Maleo” Malejonek (Maleo Reggae Rockers) is hardrocker, punker en reggae artiest in één!

Buffer

Dit is misschien niet de juiste pagina om met reggae muziek aan te komen, maar als je weet dat Darek Malejonek een oude hardrocker, punker is die sinds de begin jaren 80 in verschillende bands gezeten heeft en misschien wel een paar miljoen platen heeft verkocht, met oa. Christelijke hardrock groep: Houk (Universal Music, PL) Izrael, 2 Tymotheusz 2,3 (Metal Mind Productions) Chr. rock,metal,reggae, folk band en Maleo Reggae Rockers (Universal Music). Het is een muzikale man die van alle markten thuis is.

En omdat er genoeg chr. rock, metal, worship muziek is, dacht ik dat deze band en vooral de muziek en teksten het meer dan waard zijn om gekend te worden. Ik wil jullie kennis laten maken met een van de beste reggae songs ooit, dat durf ik bijna hardop te zeggen. maar ik zou zeggen, laat de muziek spreken. Niet alleen het nummer waar ik jullie kennis mee laat maken is de moeite waard. De band heeft reeds 9 cd´s uitgebracht en dat zijn stuk voor stuk chr. rock, reggae schatten waar je een behoorlijke schatkist mee zou kunnen vullen. Het lied waar ik jullie kennis mee wil laten maken heet Put your Guns Down en ik zal een aantal video/clips toevoegen.

Ik zou graag eens horen wat jullie lezers er van vinden

Maleo Reggae Rockers

 

 

Over de auteur

White metal fan sinds midden jaren 80. Ik kreeg een cassettebandje met Stryper songs van iemand van Jong & Vrij. Op kant a: To Hell with he Devil en op kant b: The yellow and Black Attack. Ik was meteen "verliefd". Ik kocht van mijn spaarcenten de lp: Soldiers Under Command in een muziek/platenwinkel in Angelslo (wijk Emmen) deze plaat heb ik helemaal grijs gedraaid...daarna volgden bands als: Saint, Believer, Barren Cross, Whitecross, Deliverance, Jerusalem, Daniel Band, Sacred Warrior, Rage of Angels, Mortification, Vengeance Rising, Decision D, No Longer Music, Seventh Angel, Detritus, Kings X en ga nog maar even een uur door.... Daarna volgden; Megadeth, Tankard, Blind Guardian, Helloween, Iron Maiden, Metallica, Acid Drinkers, Kreyson, Armia, Turbo, CETI, Vader Narnia, , Galactic Coweboys, Metal Church, Tyrant, Warlord, Avantasia, Accept, Testament, Queensryche, Accuser, Vanden Plas, Running Wild, Mad Max, Soul Cages, Saviour Machine, Veni Domine, Vicious Rumors, Dew Scented, Pink Floyd, en ook vele andere Prog-bands, zoals; Pendragon, Yes, Rick Wakeman, Arena, Neil Morse, Spock's Beard, Transatlantic....Maar ook de jaren 80 bands als: Simple Minds, The Alarm, Alphaville, Dire Straits, Cliff Richard, Queen, Doe Maar, Foreigner, Bon Jovi, Talk Talk, Phil Collins, Toto etc, draag ik een warm hart toe... dat komt natuurlijk omdat ik begin jaren 80 naar de radio begon te luisteren, er ging een wereld voor me open. Want ik werd een echte muziek freak. Ik luisterde in de jaren 80 veel naar de radio oa. Tros top 50, Weeshuis van de hits, Paperclip, De Avondspits, Europarade, Veronica's top 40, de Dik voor mekaar show, Los vast show..."zandzakken voor de deur".., Muzikale Fruitmand, Spoor 7, Ronduit....Bekende Dj's van toen waren oa.: Sjors Frohlich, Felix Meurders, Lex Harding, Jeroen van Inkel en Adam Curry, Jan Rietman, Henk Mouwe, Erik de Zwart, Tom Mulder, Ferry Maat, Ad Roland en natuurlijk: Vara's Vuurwerk met niemand minder dan: Henk Westbroek. wat een prachtige tijd was dat....

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.