Buffer

Joshua Rez 2Joshua Perahia is een bijna vergeten gitaarlegende. In de jaren ’80 werd hij “the fastest man in the world” genoemd, omdat hij sneller gitaar speelde dan elke andere gitarist. Hij werd bekend met zijn albums “The hand is quicker than the eye”, “Surrender” en “Intense Defense”. Daarna volgden de minder succesvolle albums “Chapter One” (eerst onder de bandnaam M-Pire, maar later ook als Joshua) en het wat rustigere “Something to say”. Daarna werd het een hele poos stil rond Joshua. Maar in 2012 kwam hij ijzersterk terug met het geweldige album “Resurrection”, waar hij bijna 10 jaar over had gedaan om te maken, met ex-leden van o.a. Dio, Rainbow en Yngwie Malmsteen.

Het laatste nieuws is dat Joshua een uitnodiging heeft gekregen van een Belgisch boekingsbureau om een Europese tour te doen, waarbij hij ook Nederland zal bezoeken. De details moeten nog worden uitgewerkt. We kunnen dus nog niets melden over het hoe en wanneer. Blijf Rocklife in de gaten houden! Zodra we meer weten, weet jij het ook!

Over de auteur

Al sinds mijn veertiende luister ik graag naar christelijke metal. Dat begon met Stryper en daarna ben ik heel actief op zoek gegaan naar meer white metalbands. Ik vind het heerlijk om contact met ze te hebben en nieuws over deze bands te verzamelen. En daarmee help ik ook om het goede nieuws over Jezus te verspreiden!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.