Buffer

Muziek verandert levens. De Haarlemse band The Circle Ends doneert namelijk de opbrengst van hun op 3 december verschenen single aan noodhulp voor vluchtelingen. Iedereen die de single ‘Awake World’ downloadt draagt hier een steentje aan bij.

In september was de band in Knoxville, Amerika, om met producer Travis Wyrick hun debuut cd op te nemen. Tijdens de opnames zagen ze beelden van vluchtelingen die overal in Europa een veilige plek zochten, dit raakte hen zo dat ze er een nummer over schreven. Samen met hun fans komt de band in actie, want iedere volwassene en ieder kind heeft recht op een veilige plek om te wonen.

The Circle Ends werkt samen met World Vision om ervoor te zorgen dat het geld ook daadwerkelijk aan hulp voor vluchtelingen wordt besteed. World Vision gebruikt de opbrengst voor voedsel, matrassen en kleding.

Op www.thecircleends.com vind je links naar verschillende download platforms om de single te downloaden.

 

Over de auteur

Admin

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.