Buffer

Ze stonden al wat weken op de Line-Up van Rock Alive 2016, vandaag ook echt op het poster. En alsof sinterklaas al in het land is droppen ze dan ook nog eens hun tweede single voor hun album “Yokebreaker” wat 27 november uit komt.

Unseen Faith, de deathcore band uit Denemarken is hard aan de weg aan het timmeren, en deze tweede single zal daar zeker nog een schepje bovenop doen. De muziekvideo is te bekijken via de YouTube van Core Community, of gewoon hieronder op onze site!

Over de auteur

Toen ik van een vriend het nummer Comatose van Skillet toegestuurd kreeg was ik verkocht aan de hard rock. Daar begon een lange reis door rock- en metal-stylen. Via Stryper naar Norma Jean en via Pillar naar Underoath. Met nieuwe bands ontdekken en albums verzamelen houd ik mij het liefst bezig. Sinds vorig jaar schrijf ik reviews voor muziek platform White Room Reviews. En vanaf maart 2015 mag ik ook RockLife verrijken met mijn muziek liefde en kennis.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter