Buffer

Het mocht even duren maar dan heb je ook wat. In 2013 maakte Pillar bekend weer samen te komen na een lange pauze en plannen te hebben voor een nieuw album. Na een crowdfunding was het geld er, en toen begon het wachten…

…maar dat is nu eindelijk over. De datum, cover en titel werden vanmiddag met ons gedeeld. Het album zal de naam One Love Revolution krijgen en komt uit op 18 augustus.

Pillar

Over de auteur

Toen ik van een vriend het nummer Comatose van Skillet toegestuurd kreeg was ik verkocht aan de hard rock. Daar begon een lange reis door rock- en metal-stylen. Via Stryper naar Norma Jean en via Pillar naar Underoath. Met nieuwe bands ontdekken en albums verzamelen houd ik mij het liefst bezig. Sinds vorig jaar schrijf ik reviews voor muziek platform White Room Reviews. En vanaf maart 2015 mag ik ook RockLife verrijken met mijn muziek liefde en kennis.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter