Buffer

De punk band MxPx draait al een tijdje mee in de muziek wereld, 23 jaar om pressies te zijn. En nu gaan ze iets nieuws doen, hun gehele show opnemen als Live HD DVD.

En daarom verkopen zij nu extra dingen in hun webshop om dit kunstje te kunnen betalen. Bekijk hieronder de mededeling van de band zelf.

Over de auteur

Toen ik van een vriend het nummer Comatose van Skillet toegestuurd kreeg was ik verkocht aan de hard rock. Daar begon een lange reis door rock- en metal-stylen. Via Stryper naar Norma Jean en via Pillar naar Underoath. Met nieuwe bands ontdekken en albums verzamelen houd ik mij het liefst bezig. Sinds vorig jaar schrijf ik reviews voor muziek platform White Room Reviews. En vanaf maart 2015 mag ik ook RockLife verrijken met mijn muziek liefde en kennis.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter