Buffer

Het lot van het festival Graceland in Liempde is toch onzeker. De kaartverkoop blijft namelijk dramatisch achter! Er moeten voor woensdag 1000 kaarten verkocht zijn., is dit niet het geval dan zal het festival geen doorgang vinden.

Het nieuwe christelijke Graceland Festival, dat van 14 tot en met 16 augustus plaats zal vinden in Liempde, heeft tot nu toe 200 kaarten verkocht, terwijl het festival aanvankelijk streefde naar 2000 tot 3000 bezoekers.

Mocht het festival met 1000 bezoekers doorgaan, dan wordt er een beetje ‘afgeslankt’, aldus Van Veen. “Zo gaan we misschien minder tenten opzetten of wordt het terrein iets kleiner.” Verder wordt er geen water bij de wijn gedaan, want volgens Van Veen blijft de huidige line-up ‘vrijwel zeker’ intact.

Over de auteur

Admin

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.