Buffer

Icon For Hire, ongeveer vijf jaar geleden de ontdekking van Tooth & Nail records. Nu een punk band die zich bij de grote jongens mag rekenen. Met twee albums op naam en een hele zomer spelen op Vanz Warped Tour lijkt er weinig mis.

Maar afgelopen week verscheen er een filmpje met daarin een tegenstrijdig bericht op dit zonnige plaatje. Toen de band vijf jaar geleden, net gestart en de eerste shows achter de rug, een platen contract kreeg aangeboden hebben zij gelijk getekend. Nu, met een grote fanbase, twee albums en ontelbare shows loopt de band echter tegen een probleem op. Het recordlabel, wat zij zelf niet bij naam noemen, vangt het meeste geld en zelf krijgen zij een schamel gedeelte ervan.

Dit heeft de worstelende band doen besluiten om te tekenen bij een nieuw recordlabel. Hun fans. Met de support die de band door de jaren heen van hun fans kreeg durven zij het nu aan om met een trant mee te gaan om in eigen beheer verder te gaan. En de plannen zijn groot, naast dat de band de hele zomer mee gaat op Vanz Warped Tour gaan zij ook nog schrijven aan een nieuw album waar zij later meer details over bekend zullen maken.

Hieronder kun je zelf het filmpje bekijken.

Over de auteur

Toen ik van een vriend het nummer Comatose van Skillet toegestuurd kreeg was ik verkocht aan de hard rock. Daar begon een lange reis door rock- en metal-stylen. Via Stryper naar Norma Jean en via Pillar naar Underoath. Met nieuwe bands ontdekken en albums verzamelen houd ik mij het liefst bezig. Sinds vorig jaar schrijf ik reviews voor muziek platform White Room Reviews. En vanaf maart 2015 mag ik ook RockLife verrijken met mijn muziek liefde en kennis.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter