Buffer

Duizend kaarten moesten er deze woensdag verkocht worden om het Graceland Festival door te laten gaan. Het slechte nieuws is, dat we die niet gehaald hebben. En toch gaan we door!

Niet alleen omdat de kaartverkoop inmiddels aardig op stoom begint te raken. De organisatie van het Graceland Festival heeft de afgelopen week ook zoveel positieve reacties gehad, onder andere tijdens de EO Jongerendag, maar ook via mailtjes en telefoontjes van betrokken mensen met hart voor dit christelijke festival dat dit zeker niet het moment is om het bijltje er bij neer te leggen.

Sterker nog; er zijn nieuwe ontwikkelingen, waardoor we door kunnen en we vrijdagmiddag  met groot nieuws naar buiten kunnen komen.

Hou daarom hun website, Facebook en Twitter in de gaten!

Graceland is een festival vol muziek, van metal, pop en rock tot hiphop, dance en worship. Graceland biedt ruimte om God te zoeken, om genade te vieren en elkaar te ontmoeten vanuit verschillen. Naast muziek kan je je laten inspireren door sprekers, schrijvers, kleinkunst, snuffelen in vintage kleding en nog veel meer.

Over de auteur

Admin

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.