Buffer

“Fallen”, het nieuwe album van Stryper, wordt wereldwijd uitgebracht op vrijdag 23 oktober.

Het album werd opgenomen in de SpiritHouse Recording Studios in Northampton, Massachusetts en zal ook een cover van de Black Sabbath klassieker “After Forever” bevatten. Zanger en gitarist Michael Sweet heeft zich recentelijk nog uitgelaten over de muzikale richting die de band op zal gaan:

“Fallen”: “It’s gonna be… I don’t wanna scare any fans away or anything, but it’s gonna be the heaviest album we’ve done. Not in the sense that it’s gonna be thrash metal or anything like that. It’s definitely got a little bit of a darker vibe to it lyrically and musically. Some of the songs are tuned down — not like the modern Drop B stuff; I’m talking like the E dropped to D, ‘Unchained’ van Halen kind of stuff. And it’s just got a heavy sound to it. And I think when people hear it, in a good way, they’re gonna go, ‘That’s STRYPER? What?’ I think they’re gonna be shocked.”

Over de auteur

Admin

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.