Buffer

Morgen is het 5 mei, de dag waarop we de vrijheid vieren. Maar daarnaast is morgen ook de dag waar Fireflight fans erg naar uitkijken, op deze dag brengt de Amerikaanse band namelijk hun vijfde album uit. Dit album is helemaal gefinancierd door de band zelf na dat zij SONY verlaten hebben. De album mag de naam Innova dragen, wat Latijns is voor vernieuwing. En een vernieuwing is het zeker.

Ondergetekende mocht de eer hebben het album eerder te ontvangen en van een review te voorzien. Deze is te lezen op de site van White Room Reviews.

Fireflight INNOVA Cover

Over de auteur

Toen ik van een vriend het nummer Comatose van Skillet toegestuurd kreeg was ik verkocht aan de hard rock. Daar begon een lange reis door rock- en metal-stylen. Via Stryper naar Norma Jean en via Pillar naar Underoath. Met nieuwe bands ontdekken en albums verzamelen houd ik mij het liefst bezig. Sinds vorig jaar schrijf ik reviews voor muziek platform White Room Reviews. En vanaf maart 2015 mag ik ook RockLife verrijken met mijn muziek liefde en kennis.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter