Buffer

Op 15 september is er in de Melkweg te Amsterdam weer een mooie rockband te bewonderen. De mannen van Lifehouse hopen deze zomer hun zevende album, Out of the Wasteland, te presenteren.

Lifehouse is een Amerikaanse rockband uit Los Angeles die in 2001 in een klap wereldwijd bekendheid kreeg door hun hit ‘Hanging by a Moment’ van het debuutalbum ‘No Name Face’.

Tickets zijn vanaf 22 mei hier te koop.

 

Over de auteur

Toen ik van een vriend het nummer Comatose van Skillet toegestuurd kreeg was ik verkocht aan de hard rock. Daar begon een lange reis door rock- en metal-stylen. Via Stryper naar Norma Jean en via Pillar naar Underoath. Met nieuwe bands ontdekken en albums verzamelen houd ik mij het liefst bezig. Sinds vorig jaar schrijf ik reviews voor muziek platform White Room Reviews. En vanaf maart 2015 mag ik ook RockLife verrijken met mijn muziek liefde en kennis.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter