Buffer

Vorige week mochten wij het verheugende bericht met jullie delen dat August Burns Red op 30-06-15  een nieuw album zal uitbrengen via Fearless Records. Vandaag heeft de band de titel en track-list van dit nieuwe album bekende gemaakt

Het album zal Found In Far Away Places gaan heten. Dit maakte de band vandaag bekend via hun Social Media. En daarnaast is, nog onbevestigd, online een track-list openbaargemaakt.

1. The Wake
2. Martyr
3. Identity
4. Seperating The Seas
5. Ghost
6. Majoring In The Minors
7. Everlasting Ending
8. Broken Promises
9. Blackwood
10. Twenty-One Grams
11. Vanguard
12. Marathon
13. Majoring in the Minors (Reprise)
14. Identity (MIDI Version)

 

Over de auteur

Toen ik van een vriend het nummer Comatose van Skillet toegestuurd kreeg was ik verkocht aan de hard rock. Daar begon een lange reis door rock- en metal-stylen. Via Stryper naar Norma Jean en via Pillar naar Underoath. Met nieuwe bands ontdekken en albums verzamelen houd ik mij het liefst bezig. Sinds vorig jaar schrijf ik reviews voor muziek platform White Room Reviews. En vanaf maart 2015 mag ik ook RockLife verrijken met mijn muziek liefde en kennis.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter