Buffer

Op vrijdag 17 april zal Studiogonz het toneel zijn van harde gitaren en prettige melodieën. Aan de vooravond van Rock for Eternity zal het Duitse Aliens Ate My Setlist en de Nederlandse pop-punk band Alive Again op de planken staan in de Studiogonz te Gouda.

De succesvolle Duitse post-hardcore formatie Aliens Ate My Setlist is geen onbekende gast op de Nederlandse podia. De band heeft een grote fanschare in Nederland opgebouwd en stelt middels enkele concerten de vernieuwde line-up voor. In StudioGonz krijgt de band support van Alive Again, de opkomende pop-punk formatie uit ons eigen land.

Tickets voor deze avond kun je kopen via Studiogonz

Over de auteur

Admin

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.