Buffer

Afgelopen jaar was een droevig jaar voor muziekliefhebbers en Anberlin fans. De band die rockte vanaf 2002 besloot in 2014 het doek voor een laatste keer te laten zakken. Een laatste album, Lowborn, en een wereldwijde Farewell Tour leken de laatste teken van leven die we ooit nog van deze Amerikaanse rockers zouden zien.

Maar niets lijkt minder waar. Deze week kwam de band en het label waarmee zij zijn doorgebroken, Tooth & Nail, met het nieuws dat op Bevrijdingsdag, 5 mei, de band met een live album komt van hun succes plaat Never Take Friendschip Personal. Deze plaat is opgenomen in New York City. En is te pre-orderen via de site van Tooth & Nail Records.

De Track Listis als volgt:

1. Never Take Friendship Personal
2. Paperthin Hymn
3. Stationary Stationary
4. (The Symphony Of) Blase’
5. A Day Late
6. The Runaways
7. Time & Confusion
8. The Feel Good Drag
9. Audrey, Start The Revolution!
10. A Heavy Hearted Work of Staggering Genuis
11. Dance, Dance Christa Paffgen

Anberlin

Over de auteur

Toen ik van een vriend het nummer Comatose van Skillet toegestuurd kreeg was ik verkocht aan de hard rock. Daar begon een lange reis door rock- en metal-stylen. Via Stryper naar Norma Jean en via Pillar naar Underoath. Met nieuwe bands ontdekken en albums verzamelen houd ik mij het liefst bezig. Sinds vorig jaar schrijf ik reviews voor muziek platform White Room Reviews. En vanaf maart 2015 mag ik ook RockLife verrijken met mijn muziek liefde en kennis.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter