Buffer

Dat de rockband Skillet hun persoonlijk geloof niet onder stoelen of banken steekt zal niet onbekend zijn. Op dit moment speelt de band op de Winter Jam Tour met o.a. Jeremy Camp, Building 429, Family Force 5 en About A Mile. En daar heeft de zanger, John Copper, een prachtige getuigenis gegeven.

Dat het Skillet als Hard-Rock band voor de wind gaat mag duidelijk zijn. Collide en Comatose werden genomineerd voor een Grammy, Awake won de Billboard “Christian Album of the Year” en hun nieuwe album Rise won al vier prijzen voor beste album. Toch word Skillet vaak door promotors en mede-artiesten afgeraden om zo met hun geloof te koop te lopen. Een naar aanleiding daarvan besluit John Copper een getuigenis te geven die hieronder te bekijken is.

Over de auteur

Toen ik van een vriend het nummer Comatose van Skillet toegestuurd kreeg was ik verkocht aan de hard rock. Daar begon een lange reis door rock- en metal-stylen. Via Stryper naar Norma Jean en via Pillar naar Underoath. Met nieuwe bands ontdekken en albums verzamelen houd ik mij het liefst bezig. Sinds vorig jaar schrijf ik reviews voor muziek platform White Room Reviews. En vanaf maart 2015 mag ik ook RockLife verrijken met mijn muziek liefde en kennis.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter