Buffer

Toen wij een paar dagen geleden berichte over de Indigogo Compaign van de Zweedse Metalcore formatie Safemode was de band nog maar op 30%. Nu met nog minder als 48 uur te gaan heeft de band verschillende “perks” in prijs verlaagd om op deze manier zo veel mogelijk geld binnen te halen.

Dit doen zij om extra tijd in de studio te kunnen betalen om zo, naar eigen zeggen, het beste album tot nu toe af te kunnen leveren. Voor liefhebbers van Underoath, The Spirit That Guids Us en The Devil Wears Prada is het zeker een aanrader om Safemode een luister beurt te geven. En als je de band wil steunen kan dat via de volgende link:

Over de auteur

Toen ik van een vriend het nummer Comatose van Skillet toegestuurd kreeg was ik verkocht aan de hard rock. Daar begon een lange reis door rock- en metal-stylen. Via Stryper naar Norma Jean en via Pillar naar Underoath. Met nieuwe bands ontdekken en albums verzamelen houd ik mij het liefst bezig. Sinds vorig jaar schrijf ik reviews voor muziek platform White Room Reviews. En vanaf maart 2015 mag ik ook RockLife verrijken met mijn muziek liefde en kennis.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter