Buffer

“Soms lijkt het of mensen je gaan vergeten als je geen muziek uit brengt.” Dit is een quote van de drummer van de metalcore band August Burns Red. Gelukkig geven de mannen ons geen kans hen te vergeten.

Want vandaag plaatst de band via hun recordlabel Fearless Records een teaser met daarin de datum waarop hun nieuwe album zal uitkomen. In het filmpje is een stevig metalcore nummer te horen wat naar alle waarschijnlijkheid op het nog naamloze album zal komen. Aan het einde van het filmpje word de datum 30-06-15 zichtbaar. Zodra er meer bekend is zal RockLife jullie zeker op de hoogte houden.

Over de auteur

Toen ik van een vriend het nummer Comatose van Skillet toegestuurd kreeg was ik verkocht aan de hard rock. Daar begon een lange reis door rock- en metal-stylen. Via Stryper naar Norma Jean en via Pillar naar Underoath. Met nieuwe bands ontdekken en albums verzamelen houd ik mij het liefst bezig. Sinds vorig jaar schrijf ik reviews voor muziek platform White Room Reviews. En vanaf maart 2015 mag ik ook RockLife verrijken met mijn muziek liefde en kennis.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter