Buffer

Events4Christ is onder andere bekend van de aankomende concerten van Adrian Snell en Michael W. Smith. We Are the Crowd is een mooie toevoeging aan hun activiteiten. Het festival, dat dit jaar voor het eerst zou plaats vinden, heeft door de geboekte bands een groots kans van slagen, vertelt Siebren Verburg van Events4Christ.

Een nieuwe naam, een nieuwe locatie en een nieuwe datum

Hij vervolgt: ‘Ook hebben wij besloten om het festival een nieuwe naam te geven: Rock Valley en wijken we uit naar de Basiliek in Veenendaal. Om er een meer festival gevoel van te maken hebben we twee podia, de mainstage, het belangrijkste podium met de meeste ruimte voor het publiek. Hier staan de grootste acts op geprogrammeerd, zoals: Jerusalem (SE) en HB (FIN). Het tweede podium bied plaats aan jong talent waarvan de organisatie van Rock Valley denkt dat zij over enkele jaren een mainstage-waardige act kunnen zijn. Ook hebben we het festival met één dag verzet, het festival zal nu op zaterdag 26 september 2015 plaatsvinden.

Line-up

We hebben de line-up het zelfde gelaten, Zo zal Jerusalem (SE), HB (FIN), Sacrety (DE), Frühstück (PL/NL) en Alive Again (NL) nogsteeds optreden. Op dit moment zijn we nog met een aantal internationale en nationale artiesten bezig. In de aankomende weken zullen we hierover meer kunnen zeggen, aldus Siebren.

Rock Valley festival vindt plaats op zaterdag 26 september 2015.

Rock-valley-banner

Over de auteur

Admin

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.