Buffer

Facebook-profiel-afbeeldingHet wordt de eerst editie van We Are the Crowd: Music Festival. Maar de organisatie is zeker van plan om te knallen. Het ééndaags festival dat op 25 september wordt gehouden in de WRZV-Hallen in Zwolle heeft daartoe inmiddels al de nodige troeven in handen. De programmering omvat namelijk optredens van o.a. HB, Sacrety en Frühstück en daar is deze week Alive Again aan toegevoegd.

Alive Again, een vrolijke 5-koppige poppunk band. In het verleden speelden ze al in zalen als 013, Melkweg, Tivoli en Hedon. Een paar maanden terug speelden ze ook op het BEAM-festival. Ook werd hun nazomerhitje afgelopen maanden vaak gedraaid op 3FM en hebben ze bezoekjes mogen brengen aan de studio van 3FM. Op Spotify is ‘Alive Again’, ondertussen ook al meer dan 80.000 beluisterd.

Deze poppunk formatie komt uit de omgeving Zwolle en zal dan ook als een soort ‘local’ support’ worden gezien. Reden genoeg voor de organisatoren van We Are the Crowd om deze band het festival op een vrolijke manier te laten openen.

Over de auteur

Admin

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.