Fotoverslag: Lamininfest 2014 een goede mix van muziek en sfeer

Buffer

Bijna 70 mensen kwamen op zaterdag 11 oktober naar Wolvega voor de 4e van het Lamininfest. De 4e  zal tevens de laatste editie zijn van het festival, liet de organisatie aan het einde van het sfeervolle avond weten.

Toen we de MixPodium betraden, viel ons de gemoedelijke sfeer op die we kennen van de Brainstorm festival’s in Apeldoorn, maar dan kleinschaliger en intiemer.

De organisatie van Lamininfest is in handen van Thomas Elzinga en is tevens de bassist van het Veritas Infinita. Veritas Infinita presenteerde tevens hun tweede album aan het groter publiek. De band gaf een goede show weg en speelde duidelijk een thuiswedstrijd. De uit Paterswolde afkomstige alternative rockband Moonradio zette een strakke en sterke show neer.

De festival opener was de melodische speed/thrashmetal band Thüredrech en was best aardig om een paar nummers van aan te horen. Hoofdact was de melodic thrashcore Spyker uit Zwolle, ze begonnen iets later dan gepland – met hun spijkerharde show. De melodie thrashcore kom het publiek goed mee krijgen en was een mooie afsluiting van het festival.

De combinatie van rock- en metalmuziek werkt wonderbaarlijk goed in de omgebouwde discotheek, wat een ideaal terein blijkt te zijn voor kleine festival’s en concerten. Een sfeerverslag in beeld.

Over de auteur

Admin

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.