Buffer

De succesvolle Amerikaanse tv-serie Marvel’s Agents of SHIELD wordt vanaf zondag 5 januari uitgezonden op de Nederlandse zender Veronica. De pilot aflevering begint om 21.25 uur en meteen daarna wordt aflevering 2 uitgezonden.

Marvel’s Agents of SHIELD gaat over het team achter de superhelden uit The Avengers. In alle films waar deze helden in voorkomen, zie je de geheime organisatie SHIELD op de achtergrond. Dit zijn de mannen in zwarte pakken, die alle rommel moeten opruimen die de superhelden gemaakt hebben en dit ook moeten geheimhouden voor het grote publiek. Tevens moeten ze zorgen dat ze altijd de nieuwste technologie bezitten en achter alle buitenaardse geheimen komen, zodat onze helden nooit voor verrassingen komen te staan. Dat legt een grote verantwoordelijkheid op de schouders van agent Phil Coulson en zijn jonge team.

 

Over de auteur

Al sinds mijn veertiende luister ik graag naar christelijke metal. Dat begon met Stryper en daarna ben ik heel actief op zoek gegaan naar meer white metalbands. Ik vind het heerlijk om contact met ze te hebben en nieuws over deze bands te verzamelen. En daarmee help ik ook om het goede nieuws over Jezus te verspreiden!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.